Victor Ponta redescoperă dreptul la proprietate privată

Când e vorba de corporaţii, Victor Ponta redescoperă dreptul la proprietate privată după ce a vrut să îl calce în picioare prin legea guvernului privind Roşia Montană:

Pe ei ii intereseaza o protectie a Guvernului si a Justitiei pentru interesele legitime ale companiilor americane. Daca un judecator spune: asta e terenul vostru, ati obtinut toate avizele, nu inteleg daca cineva le da foc la masina. Mesajul a fost foarte clar: vin companii, vrem sa investim tot mai mult, asigurati-ne ca nu patim ca nu stiu unde in lume si trebuie sa fugim cu elicopterul. Victor Ponta în Statele Unite

Declaraţia asta e încă o dovadă că pe Victor Ponta trebuie uneori doar să-l laşi să vorbească. Cum le explică la RMGC asta cu “e terenul vostru”, că aşa spune şi domnul David de la Roşia Montană? Deh, lobby-urile se mai şi bat cap în cap, nu-i aşa Victor? Sau poate e un semnal nu prea bun pentru RMGC? (Nu mi se pare, e doar “în adormire”, va fi strecurat pe şest iar în legea minelor)

Sursa

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Economie, Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Declaraţii şi opinii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Victor Ponta redescoperă dreptul la proprietate privată

  1. anton zice:

    ineptie transcendentala…s-a dus drak cu elicopterul, aduceti-i un ozn!

    se mai intoarce?

  2. S O S zice:

    ,,,asta ar fi in stare sa scoata tancurile si taburile ca sa se ocupe singur! Bonus desant cu avioanele alea doua burduhanoase americane! Dupa „o sala de sport pentru fiecare scoala” urmeaza „o pista de aterizare in fiecare comuna”!

    cred ca o sa-l ia extraterestri, au nevoie de un geniu politic, ca sa-l numeasca premier! Alooo, ne aude cineva in Galaxie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s