Vânătoarea de huligani continuă

Mai mulţi oameni au fost loviţi de o maşină la protestul de pe 8 septembrie. Autorităţile nu au rezolvat cazul nici în prezent. Dar, de când geamul maşinii Ministerului Culturii s-a spart acum o săptămână, e agitaţie mare în rândul organelor. A început vânătoarea de huligani:

Am fost audiată timp de două ore. M-au întebat în detaliu multe lucruri şi am scris patru pagini: de unde ştiam de flash-mob,  dacă m-am dus cu mai mulţi cunoscuţi, dacă eram însoţită când am intrat în club. Eu nu îmi aduc aminte, am spus neînsoţită, dar este posibil să mai fi fost cu cineva cu care m-am întâlnit pe drum, iar ei o să se folosească de imaginile camerelor din zonă, ca să demonstreze că am minţit. M-au pus să numesc cunoscuţii, dar am zis că îi ştiam vag şi nu am dat niciun nume. M-au întrebat dacă fac parte din vreo asociaţie, organizaţie, sindicat. Nu fac. Au insistat foarte mult să ştie dacă am anunţat alţi oameni, dacă am dat sau am primit telefoane. M-au pus să identific o poză a unui tip pe care nu îl cunoşteam, cred că cel pe care ei l-au identificat ca făptaşul pagubei. Pentru că până la urmă este doar o pagubă materială care poate fi reparată dacă se înlocuieşte parbrizul. Citeşte mai departe

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s