Proteste – runda a unsprezecea – 10 noiembrie 2013

În duminica aceasta stăm pe loc, dar nu ne oprim aici. Ce facem: Colţul copiilor la Roşia Montană, Atelier de bannere , Ghidul bunului protestatar, Politicieni puşi la zid, Cetăţenii demisionează, Planuri de atac şi strategii, Colţul informativ Roşia Montană, Colţul informativ Gaze de Şist şi multe altele, de care veţi afla la fața locului 🙂

proteste - Rosia Montana - Bucuresti - 10 noiembrie 2013

Acest articol a fost publicat în Domenii - Opoziţia, Tipuri - Acţiuni şi proteste și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Proteste – runda a unsprezecea – 10 noiembrie 2013

  1. anonim zice:

    problema este ca cei care vor sa mute muntii din loc, la Rosia, nu realizeaza ce se intampla. In ultima vreme prietenii nostri au raportat, in zona, un alt tip de activitate, sa-i spunem neconventionala. Sub muntii aceia exista zeci de tunele care au fost sapate intr-o alta tehnica, unde a ramas cate ceva. De acolo aurul s-a extras cu mult inaintea dacilor. De data asta e vorba de un alt gen de interferente si e aproape sigur ca in zona se vor intampla lucruri care nu-si gasesc explicatie, daca nu au inceput deja sa se intample.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s