Expoziţie-atelier pentru protejarea şi valorificarea patrimoniului

Roşia Montană 360 este o expoziţie-atelier pentru protejarea, monitorizarea şi valorificarea patrimoniului cultural. Tema evenimentului este cât se poate de actuală: Roşia Montană! Dar altfel, cum nu a mai fost văzută. O încercare coerentă de a arăta Roşia Montană aşa cum este acum, faţă de cum a fost şi de a arăta cum ar putea să fie, faţă de cum este. Evenimentul va cuprinde expoziţii (foto, video, obiecte de promovare etc.), material documentar şi ateliere interactive.

Un eveniment organizat de Asociaţia Arhitectură, Restaurare, Arheologie şi Asociaţia Alburnus Maior, găzduit de Fundaţia Casa Stork. Vernisajul expoziției va avea loc marţi, 19 noiembrie, ora 19.30, la atelierele lui Frederic Storck şi Cecilia Cuţescu-Storck din strada Vasile Alecsandri, nr. 16, sector 1, București. Expoziţia va putea fi vizitată până în data de 30 noiembrie.

Rosia Montana 360 - 19 noiembrie 2013

Acest articol a fost publicat în Domenii - Asociaţii, organizaţii, Domenii - Patrimoniu şi istorie, Tipuri - Acţiuni şi proteste și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Expoziţie-atelier pentru protejarea şi valorificarea patrimoniului

  1. anonim zice:

    Numai sa nu mai strigati! Sa nu strigati nici daca va fura portofelul, darmite aurul Tarii! Ordin de la smigăl, nu poate sa doarma, asuda, viseaza urat, vin dracii dupa el si ii spun FRATE! Si in cosmarul acela nu-si mai recunoste nici fratii.

    Cine il slujeste pe mamona se ridica impotriva Crucii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s