Oficial: Gold Corporation urmărită pentru spălare de bani

RMGC a plătit peste un milion de lei către Kadok Interprest – o firmă cu domiciliul fiscal în Ploieşti pe care procurorii o califică drept „fantomă”. Informaţia figurează într-un referat întocmit de procurori în luna octombrie. Kadok Interprest SRL este investigată în cazul “Păvaleanu”, fiind acuzată de operaţiuni comerciale fictive în cadrul unui circuit de spălare de bani pus la punct de membri influenţi ai PSD Prahova.

Rise Project - Parchetul Ploiesti - Gold Corporation - cercetare penala

Contactat de RISE Project, Dragoş Tănase, directorul general al RMGC, a declarat: “Nu vreau să comentez această situaţie. Departamentul nostru de PR va da toate lămuririle necesare”.

Citeşte mai departe

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Oficial: Gold Corporation urmărită pentru spălare de bani

  1. Nu suntem Peru. Romania are o straveche istorie Europeana. Nu e nevoie sa fim ‘colonizati’! Sa aparam Rosia Montana de guvernantii,corupti,si anti-romani! Vizionati aici,durerea oamenilor: http://rapcea.ro/2013/09/12/open-pit-un-documentar-cutremuremurator-despre-dezastrul-ecologic-provocat-in-peru-la-o-exploatare-cu-cianuri-a-aurului/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s