Blogul

Blogul a apărut în iulie 2010. În afara informaţiilor adunate din diferite surse, am publicat în exclusivitate câteva materiale de care suntem mândri.

În plus, am făcut proiecţii de film, dezbateri, excursii la Roşia Montană… aici sunt mai multe informaţii despre acţiunile noastre.

Şi suntem abia la început!

12 răspunsuri la Blogul

  1. Theodora zice:

    Am adaugat blogul dumneavoastra in blogrollul meu.
    Theodora Marinescu

  2. Tifras Claudiu zice:

    Buna!

    Eu nu sunt de acord cu aceasta exploatare, dar daca chiar este nevoie in regula.Dar ce cauta compania asta aici, sa fie exploatata de Romania si sa meaga totul spre Romania si sa ajute intr-un fel poporul roman in final.
    Ce daca se lauda ca fac cateva lucuri de munca pentru romani cand salariul o sa fie de 3000 ron pe luna si un strain o sa ia 1000 $ pe zi sau mai mult.

  3. Nu prea am inteles ce vrei sa spui… poti citi aici mai multe despre salariile oferite de Gold Corporation, este o mare diferenta intre publicitate si realitate. Daca doresti, putem continua discutia intr-unul din mesajele pe acest subiect. Aceasta pagina este doar pentru detalii tehnice despre blog si vei fi singura exceptie de la regula 🙂

  4. Ironicblonde zice:

    De acord cu schimbul, v-am trecut la Blogroll. Vă susţin în totalitate, felicitări!

  5. Codrul zice:

    Va sustinem baieti. Pentru Rosia Montana, impotriva Gold Corporation. Va trecem la recomandari.

  6. In primul rand ca asa cum vor ei sa faca exploatarea e crima impotriva umanitatii, in al doilea rand cand pretul aurului este prognozat sa ajunga la 2000 dolari / uncie tu dai la altii sa-ti exploateze zacamintele??? Sau poate ca noi nu ne pricepem la fel ca daciii despre care „marii istorici” spun ca desi cadea aurul pe ei nu stiau sa-l prelucreze… ptiu! Va sustin baieti!

  7. ThinkAgainRo zice:

    V-am adăugat cu mîndrie și plăcere în lista mea de blogroll!Vă susțin 101%!

  8. Luminita zice:

    Rosia Montana nu trebuie atinsa! Nu de aceasta generatie, nu acum ! Atat le mai putem lasa copiilor nostri ! S-a vandut fara rusine aproape tot ce se putea vinde. 20 de ani de hotarari gresite la nivel politic ! Pana aici ! Cine se va atinge de Rosia Montana va plati scump indrazneala fiindca pierderea Rosia Montana provoaca durere in sufletele celor ce iubesc aceasta tara, iar cei ce se gandesc doar la profit ar trebui sa stie ca romani care-si iubesc tara sunt multi si nu-i vor ierta niciodata pe cei ce se vor atinge de acel tinut, de acea bogatie care trebuie sa ramana in intregime AICI! Blestem sa cada pe cei ce vor atinge, chiar si cu gandul ca sa distruga sau sa vanda Rosia Montana ! Amin!

  9. ionstefanovici zice:

    Rosia Montana. Aceasta parte din “noi” urmareste interesul national al Romaniei. Aceasta parte din “noi” incerca sa responsabilizeze cealalta parte din “noi” – aflata in posesia stiloului prezidential si guvernamental deopotriva, in directia respectarii interesului national al Romaniei. Pentru cine? Pentru cealalta parte din “noi” care acum merge la gradinita sau scoala. Pentru cealalta parte din “noi” care se va naste in septembrie, octombrie sau oricare alta luna, saptamana, zi din anii care vin! – http://ionstefanovici.wordpress.com/

  10. cornel zice:

    Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta in poarta. Ne vindem bogatia altora. Pentru ce ?
    Pentru cei avari de putere si bani. Sunt si voi fi impotriva exploatarii zacamintelor de la Rosia Montana. Fara cianura. Nu e destul ca strainii ne-au luat mii de hectare de pamant sa faca industrie in tara noastra, iar noi suntem sclavi pe pamantul nostru pentru 700- 800 ron .

Lasă un comentariu