Postacul Ioana a suferit online o schimbare de sex

Colegii postaci ai lui Titus Căpîlnean de la Roşia Montană Gold Corporation (doar nu există dovezi că şi el ar fi postac) s-au întrecut în ultimele două săptămâni în a publica sute de comentarii favorabile canadienilor, asta luând în considerare numai  articolele lui Mihai Goţiu de pe VoxPublica. Exact, ăia doi-trei papagali au reuşit – ca laşii în anonim, cum ar spune un ipocrit – să bage sute de comentarii pe VoxPublica, fără a socoti că îşi fac de cap şi în alte părţi.

Cum orice papagal mai greşeşte imitând ce i se spune, iată că postacul Ioana a suferit o operaţie de schimbare de sex în seara zilei de 7 ianuarie. Scuzaţi agramatismele, sunt parte a farmecului postacilor RMGC:

Acest articol a fost publicat în Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri, Tipuri - Propagandă și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Postacul Ioana a suferit online o schimbare de sex

  1. Zamfir POP zice:

    Ce te miri? Postacul – neapărat anonim sau cu nume diferite de la acelaşi IP – se caracterizează prin orice vrei, mai puţin prin respectarea normelor de bun simţ şi a celor gramaticale!
    Din tufă, orice jigodie îşi permite să te latre! Dacă încerci să-l scoţi la lumină … schelălăie, cu coada între picioare, dar, îţi arată colţii!

  2. Pingback: Cum să discuți cu postacii RMGC despre Roșia Montană, partea I – Țara lui Papuc

Lasă un comentariu