Încrengăturile „afacerii Roşia Montană” cu Victor Ponta

După ce ani în şir Ponta s-a le­pădat în toate prime-time-urile de controversata afacere Roşia Mon­tană, acum a reevaluat-o, pla­sând-o în ograda lui Dan Şova, ministrul Proiectelor de In­fra­structură. Nimic nu e însă în­tâm­plător. Roşia Montană Gold Cor­poration este reprezentată în Ro­mânia de firma de avocatură Nes­tor Nestor Diculescu Petersen (NNDKP), firmă la care mama adoptivă a lui Dan Şova, Ana Di­culescu-Şova, este senior par­te­ner. Tot senior partener a fost în­suşi Ponta în firma Şova&Aso­ciaţii, care se specializase în con­tracte cu statul.

Victor Ponta a fost angajat în ur­mă cu vreo 7 ani de omul de afa­ceri Ovidiu Tender ca apărător în dosarul în care acesta a fost acu­zat pentru mai multe infracţiuni economice. Naşul copiilor lui Ovi­diu Tender este Frank Timiş, cel care a pus bazele companiei Ga­briel Resources, firma care de­ţi­ne Roşia Montană Gold Cor­po­ra­tion.

Victor Ponta si afacerea Rosia Montana

Sursa text

Acest articol a fost publicat în Domenii - Autorităţi, Domenii - Gold Corporation, Tipuri - Anchete şi dezvăluiri și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Încrengăturile „afacerii Roşia Montană” cu Victor Ponta

  1. bmarinescu41 zice:

    TARE DE TOT!!!
    Demascarea este cheia succesului!!!
    Poza este demenţialăăăăăăă !!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu