Cele mai mari proteste de când USL e la putere

Cuvântul dat este respectat. Manifestaţia de azi din Bucureşti a rivalizat ca mărime cu ce a fost în ianuarie 2012. Undeva la 3000 de persoane am plecat în marş din Piaţa Universităţii spre Piaţa Victoriei, iar multe sute s-au alăturat pe parcurs.

Că o bună parte din presa română a văzut sute de persoane, maximum 1000, e altă poveste. Cianura livrată sub formă de publicitate afectează vederea. Doar că cine a fost acolo ştie realitatea.

E chiar o victorie faptul că şefii unui cotidian central transmiseseră o notă internă prin care cereau reporterilor să nu scrie nimic despre proteste, dar amploarea lor i-a obligat să bage câte ceva pe site.

Actualizare: Vom reveni în zilele următoare cu fotografii şi filmări de la cele mai mari proteste de când USL e la putere.

Acest articol a fost publicat în Domenii - Opoziţia, Tipuri - Acţiuni şi proteste, Tipuri - Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cele mai mari proteste de când USL e la putere

  1. Reblogged this on tudorvisanmiu and commented:
    Eu şi familia n-am ajuns până în Piaţa Victoriei, dar ştiu că în Piaţa Universităţii a fost un număr uimitor de participanţi (şi asta încă de la 17:00, când deabia începuse)!

Lasă un comentariu