Reluăm protestele pe 8 decembrie 2013!

Pentru Roşia Montană, se pregăteşte o lege cu mult mai gravă decât cea împotriva căreia ai luptat în ultimele 13 săptămâni. Senatul a fost foarte aproape de a o adopta, iar votul care urmează în Camera Deputaţilor e foarte periculos. Politicienii te sfidează, te tratează ca pe un prost incapabil să înţeleagă simplul adevăr: toate prevederile catastrofale din vechea lege au fost preluate în cea nouă şi în plus ele devin valabile şi pentru alte exploatări miniere. Lucrul cel mai grav este că vei putea fi expropriat, tu sau părinţii/ bunicii tăi, din orice loc unde o companie minieră pretinde că vrea să exploreze sau să exploateze resurse.

Reluăm protestele! Pe 8 decembrie 2013 ne reîntâlnim în stradă!

proteste - Rosia Montana - Bucuresti - 8 decembrie 2013

Acest articol a fost publicat în Domenii - Opoziţia, Tipuri - Acţiuni şi proteste și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Reluăm protestele pe 8 decembrie 2013!

  1. bancuri zice:

    da-le Doamne minte la politicieni

  2. Iulian zice:

    Cand oare o sa intelegem ca acesti imbecili si clovni nu sunt politicieni ci mafioti pusi pe distrugerea tarii?
    E timpul sa iesim in strada sa muscam din ei .Cat oare mai asteptam, ce oare mai vrem?Dumnezeu da dar nu baga in traista .

    • INCA.MAI.CRED zice:

      si eu sunt de aceeasi parere, inca nu am vazut politicieni in Romania decat banditi pus pe japca .
      Politicieni cunoscuti sunt : I .C BRATIANU , I G DUCA, SPIRU HARET , NICOLAE BALCESCU , AL IOAN CUZA.. etc care au avut coloana vertebrala . Nu avem clasa politica decat crema rahatului adunata sus si care trebuie rasa cu un cutit

Lasă un comentariu